LESTIJDEN

DinsdagGroepLocatie
21:00 – 22:0030+ ersKarate-Do Westwijk (Amstelveen)
DonderdagGroepLocatie
20:00 – 21:3030+ ersKarate-Do Westwijk (Amstelveen)

LOCATIES

Karate-Do Westwijk is gevestigd in de gymzaal van KBS ‘De Triangel‘.
Adres: Zeelandiahoeve 9, 1187 KR Amstelveen. – Routeplanner naar Karate-Do Westwijk –

BEREIKBAARHEID OPENBAAR VERVOER

Buslijnen 199 & 172halte: Westwijkplein
Sneltram 51halte: Sacharovlaan

Voor meer informatie over openbaar vervoer, kijk op de website van Westwijk Info.

INHOUD TRAININGEN

Al sinds 1995 verzorgen wij lessen in het karate. De lessen bestaan uit het aanleren van technieken (kihon), aangeleerde technieken toepassen met partner en op stoot- en trapkussens. Verder wordt er ook aandacht besteed aan vormtrainingen (katashihohappo) en het sparren (kumite). Maar ook andere aspecten wordt aandacht aan besteed, zoals het zelfvertrouwen, motoriek, coordinatie, enzovoorts.

ACTIVITEITEN

Wij zijn aangesloten bij de Karate Bond Nederland (lidnr. 05-191) en Nederlandse Federatie voor Krijgskunsten (lidnr. S0016). Dit betekent dus voor de leden, dat het mogelijk is om deel te nemen aan activiteiten die georganiseerd worden door de KBN en NFK, zoals wedstrijden. Onze activiteiten worden bijgehouden in onze agenda.

TWEE PROEFLESSEN

Je ben welkom om twee proeflessen mee te mogen doen. Op deze manier maak je kennis met deze vechtkunst. Het is natuurlijk wel verstandig om sportkleding mee te nemen waarin je soepel kan bewegen, zoals een joggingbroek en een T-shirt. Als je besluit om een kijkje te nemen, of deel te nemen, neem van te voren laat het dan ons van te voren weten.

KARATE VOOR 30+ ERS

Sinds mei 2004 is Karate-Do Westwijk van start gegaan met een nieuwe groep, de 30+ ers. In het algemeen pikken volwassen mensen sneller de dingen op, wat voor Karate-Do Westwijk onder andere een reden is om met deze groep van start te gaan.
Verschillen de 30+ lessen anders dan de andere lessen? Ja, tijdens deze lessen wordt er meer budogericht getraind. Aan het sportgedeelte wordt er minder aandacht besteed. Met andere woorden, er wordt getraind hoe aangeleerde technieken in praktijk toegepast worden. Er wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan het fysieke uithoudingsvermogen.


Voor meer informatie, neem dan contact op met Willem Varenkamp.


FOTO-IMPRESSIE

Ingang Karate-Do Westwijk
Ingang Karate-Do Westwijk